Office

RET Shen Zhen


It is a small office for a leading commercial consultant company in China, RET.  The goal is to create a young, inspiring and  energetic  space that matches the city Shenzhen and its prosperous development.  

 

The reception desk is arranged at the side, which  extends itself to the bar area, blurring the public and working zone. The big conference room is located at the entry.  With the glass partition and ceiling lighting penetrating from reception  into the conference room , the sight is taken out to city when the visitors step in.

A red customized perforated panel wall  is used to  divide the guest and working zone. The pattern is inspiredby CPU, indicating this high-tech based consultant company.  It highlights the whole space in a grey industrial background. 

Project Info
Client

RET

Date

2018

Role

2018

Share