logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Archive

Yutong sales building cafe

The cafe is located on the 2nd floor of the Yutong headquarters sales building, about 1,000 m 2.  The south side is the exit of 2F Yutong Exhibition Hall, and the east side is connected with the VIP atrium. On the west is the office entry. It is set up for the VIP guests or the visitors from the exhibition hall down belowThe plan is mainly driven by the flow of people. The bar area is set in the middle,...

Yutong oversea business cafe

The cafe is located on the 15th floor of the sales building of Yutong headquarters, about 1,000 m 2. it is at the lift area when the huest arrives. The 15th floor is the overseas sales department, mainly operating for overseas customers. This café is where they relax and have informal conversation or meetings.Because of the special customers are mostly from aboard, the concept of interior comes from the waves of the sea. Different blue carpet, formed layers of waves....

Hangzhou tower Renovation

Hangzhou Building has always been at the forefront of department store retail, and has been a pioneer to innovate its business models and services, providing better experience and service to customersThis area to be transformed is in the 4F of Building B of Hangzhou Tower, where the main luxury brands are located. To serve better the VVIP, it is decided to open an exclusive area for haute couture customer. At present, Chanel, LV and other several luxury brands will be here ....

Proswim Academy Club

DU Studio has renovated a historical pool to be first public Endless Pool Club in Shanghai , mixing training , social activities into a vibrant multifunctional place .The client is Proswim Academy,a newly-established sports firm, who focus on  the development of cutting-edge practices in relation to swimming, which is multifaceted, and spans on swimming training, assistive technologies for functional training, and of course ensuring that the space is able to facilitate the most advanced features that can be utilized by...

Guangzhou Times CR8

It is a  small Neighborhood mall at Panyu, Guangzhou.The client plan  to create a quality and gallery mall which will differentiate itself from the malls around .Clean  and simple , the mall creates a quality backdrop to facilitate the changing shops and art work inside ....

HEMA Hangzhou Renovation

HEMA , as Alibaba’s  new retail pioneer has been experiencing quick expansion. This unique store is located  in Hangzhou along West-lake , one of the hot tourism destinations in China. The scope is mainly the 4000m2 dining area, which is divided into mainly three zones, seafood, local southern china food and seafood. DU was told that this renovation is not only for better dining  experience , it is to help HEMA to find its own ID because it is so...

BEIJING ONE

This is an  neighborhood shopping mall in Tongzhou city , east of Beijing. Inspired  by scale and colorful  life of  Beijing lanes,  many small interesting boxes  and lanes is designed across the whole  mall to provide  cozy , convenient and green  living place for customers with an artistic atmosphere. ...

Shimao Observation Deck

This is an observation deck project in the highest building in Fuzhou, Fujian. The main idea is to create an full experience from the B1 to the top floor.  Many media tools are used to explore difference sense in different height. ...

Hangzhou Xinyuanhua Department Store

The design scope includes public area of department store and 2nd fashion  area with different styles . The 1st floor is the shoes displaying area.      The founder participated in this project at previous company....

Hangzhou tower 501, Hangzhou

This shopping mall is part of a mix use complex with office towers above. The design scope includes public area of shopping mall and department store.  From b1-4f, it has F&B, retail,  children area infant health center etc.     The founder participated in this project at previous company....

White Magnolia

This is a mixuse project  including office, retail and hotel. The office lobby  interior   inherits the elegant curves from architecture and continues into typical floor. The retail is inspired by Shanghai’s dynamic rhythms in different area.  The founder participated in this project at previous company....

Yango Plaza

This is a neighborhood mall above a subway. 12 constellations are built in different area based in the tenant mix plan and provide interesting places for customer to explore.     The founder participated in this project at previous company....